best free magento theme

Treci la conţinutul principal »

Your shopping cart is empty

Academia Krav Maga

Academia de Krav Maga

CE ESTE KRAV MAGA?

Krav Maga este un sistem de autoaparare creat in anii 1940 de catre Imi Lichtenfeld. Acest sistem a  fost  realizat special  pentru fortele armate ale Israelului, dar incepand cu anii 70 a fost introdus in programul de antrenament al altor tari.

 

Astazi Krav Maga este adaptat pentru piata civila si reprezinta unul dintre cele mai complete sisteme de autoaparare existente preluand tehnici din box, jiu jitsu, karate, judo si alte stiluri de arte martiale.

 

De asemenea Krav Maga pune accentul pe conditia fizica, pe reflexe si miscarea naturala a corpului, antrenamentele avand o buna parte de conditionare fizica si mentala.

 

Se incearca recreerea situatiilor reale de agresiune cu exercitii si drill-uri specifice care include tehnici  pentru imbunatatirea  vitezei de reactie,  tehnici de atac simultan cu blocaj (bursting) si lovirea zonelor cat mai vulnerabile (nas, gat ochi, plex solar, testicule).

 

Krav Maga abordeaza lupta cu atacatori multipli si inarmati (cutit, baston , pistol) si incearca sa minimizeze ducerea luptei la sol, deoarece intr-o situatie reala cu posibilitatea unor agresori multipli, acest lucru este foarte periculos.

Mai multe detalii despre cursuri si Academia de Krav Maga AICI!