best free magento theme

Treci la conţinutul principal »

Your shopping cart is empty

ASCU

ASCU este un modul electric care dupa ce este instalat intr-o replica airsoft imbunatateste semnificativ functionarea acesteia. Sistemul traditional cu switch a fost inlocuit cu o unitate senzor care monitorizeaza pozitia rotii sector, selectorul de foc si tragaciul. Informatia stransa de aceasta unitate este transmisa unitatii de control – acolo softul analizeaza instantaneu datele din procesor si controleaza motorul replicii folosind un MOSFET active brake.

ASCU imbunatateste functionarea gearbox-ului V2 sau V3 si face replica comparabila cu cea mai scumpa si complicata replica clasa PTW.

ASCU generatia 3 are toate caracteristicile generatiei anterioare, dar acum totul se potriveste in interiorul Gearbox-ului (unitatea de control si mosfetul). Software-ul si active braking-ul sunt imbunatatite iar raspunsul la tragaci este si mai rapid. ASCU Gen.3 poate sustine upgrade-uri si mai puternice. Pachetul vine cu un cut-off lever si selector plate special.

De asemenea o noua unitate Hop-Up cu functie de detectare a incarcatorului gol pentru ASCU este gata (ASHU). O vom avea in doua variante, pentru ASCU Gen.2 si pentru ASCU Gen.3. Unitatile hop-up pentru Gen.1 vor fi disponibile dupa luna martie. De asemenea, am facut o camera de Hop-up pentru uz general in AEG-urile M4/M16/AR15 tip Marui fara ASCU si fara functie de detectare a incarcatorului gol, care utilizeaza acelasi design imbunatatit ca la ASHU.

2 Produs(e)

per pagina

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

2 Produs(e)

per pagina

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta